Politica de confidentialitate

26.02.2023

Politică de Confidențialitate descrie modul în care noi colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale atunci când vizitați site-ul nostru web. Înțelegem importanța confidențialității și suntem dedicați protejării datelor dvs. personale. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu practicile descrise în această Politică de Confidențialitate.

Colectarea informațiilor

În timpul utilizării site-ului nostru, putem colecta anumite informații despre dvs., inclusiv informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, adresa IP și informații privind utilizarea site-ului. Aceste informații ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru și să vă oferim o experiență mai personalizată.

Utilizarea informațiilor

Utilizăm informațiile colectate pentru a vă oferi servicii personalizate și pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe site-ul nostru. De asemenea, putem utiliza aceste informații pentru a comunica cu dvs. și pentru a vă trimite actualizări cu privire la site-ul nostru și serviciile noastre.

Protecția informațiilor

Suntem dedicați protejării datelor dvs. personale și luăm măsuri adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea sau divulgarea acestora. În plus, utilizăm protocoale de securitate pentru a proteja informațiile dvs. personale atunci când le transmiteți către noi prin intermediul site-ului nostru.

Divulgarea informațiilor

Nu vom vinde, închiria sau transfera informațiile dvs. personale către terți fără consimțământul dvs. explicit, cu excepția cazurilor în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege sau la cererea autorităților competente.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza această Politică de Confidențialitate periodic și vă vom informa cu privire la orice modificări semnificative prin intermediul site-ului nostru. Continuarea utilizării site-ului nostru după aceste modificări implică acceptarea lor.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această Politică de Confidențialitate sau la modul în care utilizăm informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe site-ul nostru.